Wednesday, August 18, 2010

Bellon

aku bace blog ko.
kau mengimbau benda yang dulu.
kau buat hati kayu aku tersentap lalu tersenyumlah aku=)
aku kenal kau dah nak 7 tahun.
pade aku tu satu jangke mase yang sangat lame
kalau ade anak, dah masuk darjah 1 dah anak tu.
aku xbanyak benda nak kenangkan coz banyak benda kau dah cter.
kadang2 aku terlupe kite penah lalui moment tersebut bersama.haha

ada kenangan sedih.
manis.
pahit.
aku xnak ingat benda yang pahit coz yang pahit tu wat aku rase teranaiya.
kau xpercayakan aku
sampai aku kena basuh gler2 dengan bapak aku.
pasal hp kau mase kite form2
aku xpenah berkire dengan kau
cume aku tersentap coz ko xpercayakan aku.
aku mengaku aku rembat buku kat kedai aunty depan sekolah
coz die selalu tipu aku.
die pk aku bodoh kire ke?
kadang2 patotnye die pulangkan RM45, die balikkan aku RM40 jek.
sampai 1 tahap, aku nekad
aku & kawan aku rembat buku kat kedai die.
tapi kantoi
dan aku kene bayar double.padan muke aku.
so, jangan nak balas kejahatan dengan kejahatan ye=)
tapi bab hp ko, aku memang xilangkan.
dan honestly
itulah benda paling pahit aku kena telan.
xpelah. itu pon benda lame.
sebab xacilah asyik ingat yang manis jek.sekali2 kenalah ade yang masam dan pahit. barulah sempurna.

aku teringat kite pernah kire bf & spearpart mase lepak umah kau.
kite pernah betting sape yang xkapel paling lame.
dan aku pemenangnya.
kau lepak umah akak aku,
kite buat Seni gune cawan polistrine
dan kite punye paling buruk dan x bermutu. kakah
kalu bab melukis, kau punya lukisan mesti buruk then aku kutuk2.
sorry ye aku tau ko touching time tu.
kau lukis pokok buruk gler. hahah
tapi kau lagi berbakat bab sukan.
hobi aku skip sukan, tapi kau gigih g latihan.
kau paling banyak nangis 
kau nagis bile kau clash
bile cikgu BM marah kau punye karangan
bile kau gadoh dengan mane2 manusia

kite selalu kutok pakcik mengkuang.
then bile kite xpose, kite minum sembunyi2 then pakcik mengkuang tu yang nampak. 
asyik2 pakcik mengkuang tu ade di mane2.
ira lukis gambar husaini..jadik gler. kite berdekah macam orang gler.
kalau pasal homework, kau lbh rajin wat homework
dari form1 sampai form5

mase kat TiJB xbanyak sangat benda boleh cter
kau pon selalu cter budak insider yang aku xkenal
cter pasal prep..
aku plak xbanyak benda nak cter.
sekarang lagilah kite dah xjumpe.
nak cter pasal ape?
kau pon dah ade kawan baik kat sane 
aku pon dah xselalu kontek ko coz masing2 bz

kau tau x perasaan rindu yang menggunung bile ingat balik benda yang lepas?
aku rindu zaman SMKS yang sangat best
kite terejal..
aku dekat sini xterejal macam dulu.
aku xtau macam mane nak mulekan.
 tapi bab ponteng..aku still number 1
hahak~~

sorry kalau aku ade wat salah dengan kau
halalkan makan minum atau aku pakse kau belanje ke..
aku doe yang baik2 je untuk ko
semoge dapat bf yang kaya+kacak bergaya dan berkarisma
aku nak kawan dengan kau sampai mati.
aku xamik at walaupon ko selalu kutok messi aku


                                      aku xberbakat so jadi cheerlidi jek kat tepi padang

                                          kami kedet polis d dalam bengkel awam.         

jamuan form 4

                                                         amik sijil SPM same2

                                                              angsana

                                                     budak gedik 5A2 07-08

                                  bell jd wakil lumbe lari tapi lupe r menang ke kalah?haha

                                                  mangsa bully



END

2 comments:

bell asri said...

sumpah aku nanges bace entry ko,,
aku mentak mmap..
aku tawu,aku banyak wat sala kat ko,,

sakdi said...

weh..aku pon termenagis bile ingat benda2 yang dulu.. aku rindooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...