Thursday, December 30, 2010

bola di mamak

haloooo..


tahniah Malaysia coz menamatkan kemarau 14 tahun piala AFF tu
menang dengan aggregate 4-2
memula aku xpaham sangat bab aggregate segala
then abang aku explain baru ternganga aku faham..
hehe complicated jugak kan bola ni?

ok buat pertama kalinya abang aku ajak aku layan bola kat mamak
ye..
aku sangat excited bile abg aku ajak g mamak
1st time kowt dalam idup tengok bola kat mamak

excitednye!!!

dia janji nak amik aku kat umah lepas magrib
then aku kul 7.30 da terpacak da kat depan umah
ehhhh kesian dak2 ni kene tinggal
sibuk tanya makchu nak g mane..
sorry ye.. kene tinggal la korang.



banyak beza tengok bola kat umah kat mamak
coz kat mamak leh kite curik2 dengar diorang mengutuk
dan paling fun skali..
bile encik goalkeeper aka Fahmi
dapat halang bola masuk goal..semua bersorak

oh lain kali teringin nak tengok bersama jersi tersarung d badan
mest semangat lebih berkobar2 kan?

peace no war


untuk melihat skrin dengan lebih jelas,aku bawak la spek
xade la jadi mcm ayam tercakuk2 tengok TV tu

thanks kepade abg ku.. aum2 sayang anda
oh..total makan 3 dewasa, sorang kanak2 dan sorang baby
adalah RM42.50
oh itu tidak mahal coz macam2 diorang order
nan cheese + tandoori chicken dan lain2 benda mahal
aku?
mee goreng mamak tu pon makan xhabis
aku lebih focuskan pada abang2 yang terkejar2 bola tu

depan mate kami banyak lampu. silau mcm kepale Markus.hehe

malas nak cakap pasal indon
cume 1 je
DAH KALAH TU, DIAM SUDA..

p/s: kadang2 bace benda2 di internet melukakan hati kite, kekekekeh

6 comments:

NICK IRFAN said...

teringin nk tgk kat mamak jgk best oh!!! hehe

sakdi said...

lorh nick.. xpenah tengok ke?slalunye lelaki la senang nak tengok bola kat mamak

pakzue said...

malaysia boleh...hahhaa,pakzue pon tgok kt kdai mamak jgak smalam,thanks coz slalu dtg ke blog pakzue

sakdi said...

pakzue.. same2 pak.. hehe

NICK IRFAN said...

dulu tgk la skrg smua kwn2 sy dh keje susah sikit nk lepak...

sakdi said...

ooo kalu xade geng xsyok la tengok bola..xpe..dok umah jela..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...