Monday, December 20, 2010

credit to MIYO!

TAHNIAH.. TAHNIAH!!!

mule2 sila berikan tepukan gemuruh kpd sorang besfren aku
dia juga merangkap SIFU
beliau sangat hebat ye


jeng jeng jeng!!! =D



setelah beberapa kali aku menyaound aka sound beliau
tentang betapa handalnya beliau memasak
akhirnya dia berjaya memasak sejenis makanan yang diberi nama
NASI AYAM
*OOOOoooooOOOOooooOOOOOooo
*ombak ombak!!
ye miya!
aku sangat berbangga akan pencapaian anda yang sangat memberangsangkan
aku macam xpercaye je pagi2 bute kau dah call aku tanye pasal nasik ayam
actually malam tadi aku call kau saje je nak borak2 pasal masak2 tu
sebab aku ade ajar si Izzah tu care2 nak masak nasik ayam tu
so kepade member2 aku yang nak resepi tu
salin jelah kat link ni haaa...
amacam miya? sempat aku promote blog kau kan?? HAHA

oleh disebabkan kau da hebat masak nasi ayam
aku xkan sindir2 kau lagi
HEHEHE
aku memang pelik nape la hari ni ramai sangat yang call aku pagi2 buta
pada aku kul 9 pagi k!
waktu tidur aku tu
sebab aku kan tido lepas subuh..
aku punye nak cover suara mase kau call aku,
aku buat2 suara segar
tapi kau hampeh
"Kau baru bangun ke sakdi? sorry la kacau"
HAHA aku nak menyamar xjadik ke?
kejamnye kau! kantoi..kantoi..
Mr. Darling plak call
lepas aku x reply msg dia
kantoi buat kali kedua 
pastu cik Bell plak call
dia dah menciap2 macam mak orang suruh aku bangun.. HAHA
Encik Ex plak dia sms aku
aku macam biasa la
baru bangun tido memang mood suam2 kuku jek
so xlayan SMS
maaf ye =(

btw miya
tahniah sekali lagi
aku sayang kau aum2
aku rindu kau.
nant dah dok umah sewa jangan lupekan aku
masakkan aku nasik ayam! AHHAHAH

with love
SakdiGaga


2 comments:

Miya Mimoximus said...

haha.. syg kamu jua sakdi.. aum2

sakdi said...

i love u most, HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...