Friday, May 13, 2011

aku ANGRY main angry birds

ASSALAMUALAIKUM 

semua sihat?dah makan? 
Bagussss......
hari ni aku mengurangkan diri online disebabkan oleh broadband yang tidak sudah2 menciap2 suruh dibayar.
kalau selama ni kouta 3G sebulan adalah sangat mencukupi
siap ada lebih lagi 1G tau.

tapi tu cerita dulu....

baru2 ni kakak aku sms aku bgtau bill paling aku benci iaitu bill berukband aku dah sampai dengan selamatnye di rumah beliau
setelah mendapat 2-3page SMS bebelan dari beliau yang cakap aku online apa sampai RM106.50
aku hanya mampu mintak kesian suruh dia bayarkan.kekekeh
dia pon bersetuju, tapi dia sponsor RM50 jelah
so next week barulah berokband aku kembali selincah kuda.
so wat masa ni xleh nak singgah blog korang selalu.
NAH! amik kau 8G sebulan! hohoho

cis! aku gune overlimit sebab aku download maharajalawak dengan kartun shaun the sheep la.
kalau lelaki mungkin download ..... kihkih

**************************

first,aku nak mengucapkan ribua terima kasih kat Cik Tia coz mengajar cara2 nak main game Angry Birds di entry dia pagi tadi

fav aku burung itam ni coz dia berani mati. haha
dengan excitednya aku mendownload dan tibe tibe naik hangin sebab internet connection lambat mcm sipot
punyelah lame aku tunggu dia loading
aku siap leh gi makan lagi kat dapo n bila aku balik bilik,
 masih loading lagi
so aku sedikit angry ketika tu walaupon sah2 salah aku coz lom bayar bill
setelah bersabar sekian lama, akhirnya leh pon aku main game tu

main punye main sampailah kat 1 level tu..
susah gler nak bunuh vavi hijau tu
binatang tu siap pakai helmet lagi, xboleh blah!
kalau aku kalah, dia leh gelak2 lagi
aku rasa sangat tercabar dan
aku replay level tu sampai dekat 30 kali 
dan aku give up

tu dia haiwan ijau pakai helmet. haha
dah penat, aku layan Plant vs Zombie..
aku siram siram pokok kat Zen Garden n adik aku sibuk nak main jugak.
so aku bagi dia main n aku lepak bace novel
betapa menyirapnya aku sebab dia jual pokok aku utk bagi baja kat Tree of Wisdom tu tanpa kebenaran aku.
setelah suruh dia blah, aku layan angry birds dan cube untuk menang
akhirnya aku off laptop aku setelah menyedari temperature badan aku meningkat akibat game ni

p/s: bagus la main game ni, mengajar kite erti usaha tanpa jemu. sok aku nak try lagi. ehehe

17 comments:

cucu umie said...

hahaha..pky ayie jrng download wlopon line kt kolej laju sebb ad mber tukng download,,nk cerita bru jumpa jer dai..grenty ad..lala btw, men game kurng layan..haha

cik sakdi said...

ayie, bab movie, passing je external kat budak laki.. confirm dia penuhkan dengan mcm2 movie. tah r, agaknya download software kot.

adwafarahin said...

nk kene nie yer
download mcm2 smpai melambung naik bill berukband
haishhh!

Prince Halilintar said...

prince pon habis limit jgk..suk mendownload..tapi still ok lagi..hehe

l a l a , S h a h e i l a said...

hehe..nanti singgah blog ni ...

adan said...

salam... ahahaha.. smpi 30 kali tak lepas2.. kahkahahkahkah... saya dapat download game angry bird ni dari blog tia gak.. tp,sy main tade la sampai stage vavi pakai helmet tu.. ternyata anda lebih hebat dari saya... geram wei... vavi2 tak mati..! kkkkkAHKAHAKHKA..

Nurnajwa said...

Angry Birds best tp sometimes geram ohh -- Kena byk sabar.

Ini Kisah Tia said...

amboi ADAN ngan cik sakdi .. dah jauh ye , hehee . btw , thanks for the backlink dear sebab ada visitor dari blog cik sakdi yang singgah blog Tia ;)

pena said...

haha..

memang naik angin main game ni..

adan said...

tia>> asal nama aku tu guna huruh besar? kahkahkah... aku tau la kami lebih hebat kan..

cemomoi said...

lelaki donload... a'aa la dah overload

De'din said...

bestlahkan,,
ada owg yg bayarkan,,
hehe,,
bb x best guna sbb tu lah,,
tpi yg best boleh usung merata !

cik sakdi said...

adwa,, ehem. download dan xperasan la. tetibe je jadi 8G, kakakakh

cik sakdi said...

prince, kite punye bband lembab gler sejak dah lepas limit ni. padan muko. nak blogwalking pin x syiok oh!

cik sakdi said...

syahiela,, ok da datang da

adan., skarang dah ok dah habis main dah, haha

cik sakdi said...

najwa, memang sabar giler, agak2 xtahan marah je..off. haha


tia.. tq juge pada kamu coz bgtau pasal engri bird tu, :)

cik sakdi said...

d'din, xkan nak bawak tong wifi tu kat U kot?ekekke tu la, bayaran dia x fix. kdg2 mahal n lembab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...