Saturday, May 21, 2011

segmen:semua orang mahu kritik

HAI HAI HAI

hari ni aku tergerak hati mahu mengejoin segmen anjuran brader Roy *kakakah name nak player.
kebetulan plak aku excited nak gi holiday sampai tak leh tido
so aku wat lah entry ni isi mase lapang
dapat kutuk2 ko kan Roy? :p

ape2 hal aku tepekkan dulu banner dia


ketige2 entry ni saje aku letak, xade gambar kawan2 aku yang cun atau gambo mr google yang seksi untuk lu cuci mate ROY! haha




***************

komen aku pasal blog ko?

honestly aku suke  blog ko before aku follow ko lagi, aku siap bookmark lagi blog ko mase start cuti sem hari tu. senang aku nak nak bace idea kuning kau yang penuh sopan tu kakakah. kononnya aku silent reader la. 

memang blog ko agak lucah tapi kelaka. same la macam aku layan lawak kumpulan balas yang double meaning tu. untuk entry ko, aku suke sebab leh release tension so aku nasihatkan kau teruskan jelah sbb kadang2 banyak pengajaran jugak contohnya bg motivasi pasal tidak menzinai Tina. 

blog kau ok la, xberat sangat. lagi 1, blog kau xade lagu, tu lagi aku suke. banner ko agak menghairahkan bagi kaum adam dan agak annoying bagi kaum wanita *sebenarnya jeles. lolipop tu wat aku senyum penuh makna ajelah. font yang digunakan OK walaupon kecik sket orang rabun mcm aku ni boleh bace lagi. TOLONG jangan tukar font berpintal pintal k, memang aku x bace nanti. overall ok, tapi kurang satu je,entry kau kurang gambar yang menakjubkan. HAHA . dan lagi satu, aku xsuke ade READ MORE. dah r berokband aku lembab, nak klik read more tu loading punyelah lame. leh makan megi dulu baru leh bace full entry. heh, ni pendapat aku je la. :)

komen2 kau kat entry aku? baru satu kau komen. dan komen kau tu lain dari yang lain. kau je berani tegur kunyit aku tu. sempoi la,. berjaya wat aku gelak 30 saat.. emmm ape lagi eh? aku rasa dah tak ade. so tu jela aku kritikan aku pada blog kau. selamat berblog ye incik Azroy Kassim. memang blog kau
 "Lucah bagi yang berotak KUNING"

BYE! :)

p/s : aku banyak puji bukan nak bodek kau, bukan dapat hadiah pon. kahkah.

25 comments:

adwafarahin said...

mmg kuning abes pon :P

Sekamar Rindu said...

salam....cik sakdi,

saya lak suka blog cik sakdi...
gambar header pun cantik..

nadiyahashim said...

komen yang jujur... komen blog sy boleh tak..sy nak komen yang jujur..

Prince Halilintar said...

hehe..cik sakdi..otak prince kaler ape eh??

kiwi said...

haha..otak kuning.nasib baik otak pink...nak g holiday mne?? ^^

cik azeya said...

dah buat dah. aku baru fikir2 nak kritik ape. hehe.

mykhalis said...

kena buang read more camnie.. tapi tak reti nak buang..huuu

mOon jOhari said...

prince...otak prince kaler ijo lulut...hehehehe...
ciksakdi...mOon nak jOin jgk!

shahjiehan said...

hahahah.... kuning oh kuning

cucu umie said...

best apa bace kadang2 cerita kunig nie..kuikui bnyk juga pngjaran yg dpt..nk g terjah nie..hehe

Far8 budak baik said...

aku yg suci murni ni pon..
asal pi blog dy..
terus kuning..hahahaha =p

Amoi said...

saya memang suka buat lawak lucah macam penulisnya

kehkehkeh

daddyzkool said...

err belum rasa nak komen lagi...heeee

cik sakdi said...

adwa.. hehe kuning pon kuning la. best pe sekali sekala. kahkah

cik sakdi said...

SR,eceh, membodek la tu. haha

cik sakdi said...

nadiya,, heh, ala kite masuk segmen ni saje je komen sket, xkan tetibe nak komen blog awak sedangkan blog kite sendiri pon hampeh. haha

cik sakdi said...

prince otak warna biasa je merah kot sebab prince kan baik.. kekekeh *bodek

cik sakdi said...

kiwi,, eh pink better la dr kuning,, pink kan warna nabi suke. :) ha, ngah nak membuat entry la ni ha,,, kuikui

cik sakdi said...

azeya,, kau pon nak buat gak ke?? selamat membuat ;p

cik sakdi said...

bro khalis, bukannya kite xsuke read more ni, cume al maklum lah broadband ni kadang2 mcm sipot. hihi xpayah remove pon xpe lah

cik sakdi said...

moon, malam ni kul 12 dah tarikh tutup sesi nak kritik orang, bukan senang nak kritikk ni kan

cik sakdi said...

syahjihan, oih suke je dia bab2 kuning ni. terus follow blog tu. kahkah

cik sakdi said...

ayie.. memang syok pon. semua kite layan je,,,asalkan tak melampau la

cik sakdi said...

farid, kau pon ape kurangnya. mengajar aku bangga diri dan perasan.kihkih
tp aku suke

cik sakdi said...

amoi, aku pon suke, tp xtau nak adaptasi ke blog. dengan member2 handal la. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...