Tuesday, May 3, 2011

tips lelaki kelihatan gagah, macho dan HOT!

HELLO...

HAI BRADER2 sekalian!

Korang rasa korang kurang macho?
malu nak mengorat awek?
rasa saham korang berada paras negative?
jangan risau
aku ade 1 tips untuk korang yang aku baru dapat beberapa saat yang lepas.

ape2 hal, layan cter aku dulu....

LOKASI : Kempas Baru, Johor Bahru.
CUACA : mendung, lepas hujan

disebabkan boring yang melampau,
aku melepak seketika dihadapan rumah sambil usha2 kucing jiran aku yang marvelous!
sedang dok lepak2..
datanglah sorang brader mengassalamualaikum umah aku untuk berjumpa bapak aku
leher aku terus panjang tengok brader yang pakai jersi bola.

"fuyooo.. anak bujang sape tu. lebih baik aku bukak pintu sebelum ibu bukak"
aku melompat dari kerusi dan pakai selipar.

cepat2 aku bukak gate rumah aku,

"Pak Aji mane ye Sakdiah?"

"Ada kat dalam pakcik. jap eh kite panggilkan"
depan orang tua kene control ayu ye.

CiS!!! Pak Tam yang meniaga goreng pisang  rupenye....
mati2 aku ingat brader macho mane lah yang datang nak meminang aku.
kuikui..

see??
itu buktinya lelaki kelihatan amat gagah kalau pakai jersi..
xkesahlah muke pecah rumah sekalipon
aku akan toleh juga walau sesaat dua
kalau dah gagah
mestilah kelihatan lebih muda.
xpayah telan jamu, minum kopi atau joging 20km.
hanya membeli jersi di uptown atau downtown
dan jalan mendabik dada di town sambil melaungkan
"AKU HOT...AKU HOT!!"

weh kat sane ade brader hot pakai jersi weh!!! SERANG!!!! HAHA


so inilah tips dari aku untuk lelaki kelihatan macho sentiasa.
kalau berkesan, gtau k :)

SEKIAN.

p/s: aku rabun jauh. :)

15 comments:

nelly said...

haha ..lelaki boleh cuba ...
hehe

cik sakdi said...

nelly,, betul2, siyes jadi mude terus

Prince Halilintar said...

prince mmg suke pakai jersi...patut la awek2 pandang semacam kat prince..hahaha...perasan lebey..

betul ke cik sakdi?nnt prince dtg umah ank dara org pki jersi..klu kene kejar gan bapak die prince kate cik sakdi yg kate camni..haha

budak kampung said...

hahahahah pasni nak g bundle cari jersi bola hahahahaa

cik sakdi said...

prince, betul la,, siyes nampak macho dan mempunyai aura semacam. siap nak fewit2 lagi. haha

cik sakdi said...

budak kampung,, silap2 nak gi keje pon pakai jersi. kekekeh

cemomoi said...

tanak laaa

cik sakdi said...

lorh bro moi, nape lak? kan ke kacak? haha

.m y z. said...

kahkahkah. nak try pakai jersi jugak lah pastu pakai topi and act ala-ala tomboi. agak2 sis teruja tak tgok ziema mse tu?? HAHAHAHAHA.

cik sakdi said...

zyma, small matter je. leh cubit2 pipi. HAHA

Prince Halilintar said...

prince dah borong jersi banyak2 ni cik sakdi....hahaha

cik sakdi said...

susah2 prince je nak bagi kite 5 helai. kakakkah :D

adan said...

ahahaha... dasat gak jersi ni er.. ahaaha

cik sakdi said...

adan, memang dahsyat cume tak disedari je selame ni hehe

Anonymous said...

Gгeetings! Very usful аdvice within this article!
It's the little сhanges that make the most significant changes.
Many thanks for sharing!

Here is my page; jeld wen windows san francisco

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...