Sunday, June 26, 2011

tak habis habis

HAI HAI.

salam ceria kat korang semua, walaupon aku tak berapa nak ceria..
macam macam benda menyakitkan hati dan ianye serius menyakitkan sampai ke tulang sum sum
ramai yang kata
"selepas ribut yang melanda, akan dikurniakan pelangi"
sekarang ni aku hanya menunggu pelangi tu
peh! ayat nak mcm drama neng yatimah!

manusia biasa,, mestilah akan kadang2 akan comparekan diri kite dengan orang lain
mestilah akan cakap, kenapa lah semua tak berpihak pada aku.
kenape kau tak faham aku?
kenape aku mintak sikit pon tak dapat?

OK.
tak ade kene mengena dengan masalah 
kawan, lelaki, duit, pelajaran ataupon family
cume aku harap cepat2 lah hati aku lupakan masalah yang dah lame bersarang ni.
aiseh, kacau betullah!
aku cume harap aku leh gembira macam selalu lah!

macam biasa lah. kalau aku ditimpa masalah, xsemua aku akan share.
yang penting..
APA ADA HAL!!


Don't tell your problems to people: eighty percent don't care; and the other twenty percent are glad you have them...and REMEMBER!!Every problem has a gift for you in its hands ♥

16 comments:

Aisyah Aina said...

sini aku buat kau ceria...nak tak? XD

cik sakdi said...

xpayah la, kau leh ceriakan aku kalau kau blanje aku makan kat seoul garden kat mp je. hehe

aleen aiden said...

hahah,drama neng yatimah kejadah!aishh

adan said...

cerita masalah pada mereka yang tuan blog percaya.

syrupmasin said...

jgn dipikir masalah..persetan sume itu..haha..ecece..lek ahh wehh kau kuat aku tao :D

cik sakdi said...

aleen, ah kejadah kau! haha

cik sakdi said...

adan. malas la. bukan leh setel pon masalah. hehe

cik sakdi said...

ah bro. jangan la bg kate2 semangat, mcm kelakar je. haha

Cik Ungu Kamila said...

suka ending words tu. penuh motivasi :)

cik sakdi said...

ungu,, memang pon. bermotivasi habis kan? hehe

ZORA said...

biasalah..mnusia tak lari dri masalah..:P

Solihin Zubir said...

sambil2 tunggu pelangi tu, sambil2 la cari sama.. jgn tggu je.. hehehe.. ;-p

mykhalis said...

masih dalam duka nestapa ke?kuatkan semangat k?

muhamad hanif said...

jiwang.
jiwang.
jiwang.
jiwang.
jiwang.


AHHAHAHAHAHAH

qamarguyz said...

salam ziarah..
hMm..selalu macam ni la..
walau serapat mana, walau sehebat mana rakan-rakan kita..penyelesainnya tetap di bahu kita jua =)
all da best!

Nurnajwa said...

MMG! Ckp dgn ckgu kaunseling pon yg boleh dia buat membebel jek --'

*padahal ta penah2 pg blik kaunseling*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...