Tuesday, July 5, 2011

aku menengok Transformers.

HAI HAI HAI!!

fuh..punyelah BZ aku 2 minggu ni gara2 banyak quiz, submit esaiment, plus ada event ASEAN.
sebagai pelajar yang dedikasi haruslah aku ngan housemate aku bergolok bergadai untuk wat ape yang patut untuk event ASEAN tu.
semalam pulak kitorang kene pergi Majlis Perbandaran Sepang untuk wat kaji selidik esaiment local government.

sabtu lepas aku bermaustatin kat umah Kila di Seremban.
disebabkan kakak dia dah tolong belikan tiket,
kitorang pon cepat2 siap balik ke Seremban
eh, betapa baik nye kakak si Killa sanggup beratur panjang untuk membeli 3 keping tiket Transformers 3D!
yeah, tercapai pon hajat aku nak tengok Transformers 3D :)

punyelah excited plus batak habis,
tanpa ragu ragu aku membeli tong dibawah ni yang berharga RM17.

benda alah ni leh tranform!

apa yang istimewa?
bawah dia letak ais, atas letak popcorn je
memang habis canggih la benda ni. kihkih

comment?
aku peminat setia transformers.
so pada aku semuanya perfect.
xade cacat cela.

:)

18 comments:

Aisyah Aina said...

aku tak pernah tengok transformers :D

cik sakdi said...

ah ruginye kau! emm cter tu ganas, budak sekolah xleh tengok. hehe

mykhalis said...

wah..Khalis tak berkesempatan lagik nie..camne nie

tia @ Ini Kisah Tia said...

mak aih . kemain tong tu . habis nak minum cemana tuh dah ais duduk bawah ..

cik sakdi said...

khalis, ala lepak la ngan bini sejam dua tengok transformers. hehe

cik sakdi said...

tia, ade straw la panjang oo straw dia.

nelly said...

ini betul2 peminat yer !

amna said...

alahai, siannya dia busy semacam.. semoga tabah tau! bekas tu beli di kaunter popcorn ke mana? unik tu.. 2 in 1 !

cik sakdi said...

nelly, sehidup semati oo ngan transformers. hoho

cik sakdi said...

amna.. gsc kot. lupe ah! hewhew

Solihin Zubir said...

haha.. style gila.. bleh transform jugak bekas tu.. heheh..

Far8 budak baik said...

weh wehh aku dah cutiii..
jangan jeles...
ahahahaha =p=p..
best kan T-mer..
heroin dy macam angelina joli kot..
haha

cik sakdi said...

SZ. leh transform tau. leh bukak2 n ianya agak canggih :D

cik sakdi said...

farid, xsyoklah awek dia coz skema sangat. kene serang pon x comot2. hehe

Nurnajwa said...

OMOOOOOO, nk tu nk tuuuu!

Far8 budak baik said...

mmg tak pandai nk update kh??
hahahaha =p

Prince Halilintar said...

prince pun suke tgk transformers...

hehe..prince kembali semula =)

cik sakdi said...

prince, selamat kembali bro!! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...