Tuesday, July 12, 2011

hello :)

HAI HAI HAI :)

wah wah aku senyum bukan main lebau lagi
punyelah excited coz dua bijik test telah pon berlalu pada tarikh keramat ni
amacam test?
peh pedih hulu hati aku nak story woi!!

ok sepanjang dua minggu aku bz mengalahkan mak nenek.
semenjak ade 5 PAD & 1 LAW ni,
semuanya jadi huru hara.
kalau dulu aku mampu mengengok movie Disney setiap hari,
sekarang ni mampu menyapu air mata je tengok esaiment yang melambak.

teruskan dengan entry yang cepat dan pantas
pada 2 minggu lepas
serius eh aku bz coz course kitorang wat event pasal ASEAN
cabut undi punye cabut..
kitorang dapat negare LAOS.

ape2 hal kite peace dulu!
aku dan rakan serumah amatlah bz tahap gaban membantu rakan sekelas menyiapkan bahan2 untuk event kitorang
kitorang dikehendaki menghias meje bertemakan negare yang kite dapat
kitorang cat bendera, bangunan ngan masak
yeah meja kami :)

inilah rakan serumah aku yang sehidop semati
OH lupe plak kerja extra aku.
part timer lukis2 muke orang ;)

satu kepale singgeeeettttt!!!!

inilah bangunan yang diketuai oleh killa

ni lak makanan LAOS yang diterjui oleh aku n killa gak
HOH,
agak sengit jugak saingan yang diberikan oleh budak DPA lain
so harapan nak menang tu mcm dah kabur dan semakin kelam
last2 kitorang dapat tempat ke 3 dari 10.
amacam? hebat x?
xsia2 order baju sorang satu :D

OK la.
sok ade test Development Admint
jage diri baik2 k
kalau jatuh bangun sendiri
kalau lambat orang gelakkan. hehe

Aum2 :)
PAPAI

17 comments:

amna said...

seronoknya dpat join expo. selain makanan apa lagi yg ada? semangat2! good luck yer

cik sakdi said...

amna. ade tu jelah, buat xbesar pon. hehe mekasih mekasih hihi

Aisyah Aina said...

aku nak pergi...kenapa tak ajak aku...haha

cik sakdi said...

dalam uitm la aina. mane leh kau masuk.xcukup umo! haha

Prince Halilintar said...

prince pun pandai jgk lukis2 kat muka org ni..mai prince tlg tambah kan lagi lukisan tu..ahahahaha...

prince sihat2 je..mai durian sebiji..hehe

syrupmasin said...

dekat kedah kiteorg buat asean festival..seminggu weh..bapak berbual..aku dpt malaysia..haha..booth terbaek nih :D

cik sakdi said...

prince, tah jadi ape nnt muke kite gi lukis2 haha..

alah, durian dah habis la. lain kali lah ye. haha

cik sakdi said...

salleh. siyes ke kau dapat malaysia? mak oi xmencabar langsung la. kali ni kitorang xade yang dapat MAlaysia coz ade 10 booth je., hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

nice one .. tempat ketiga tuuuu :)

cik sakdi said...

tia, tu la pasal. mase tu cabut balik awal lah. penat oooo. hihi

aleen aiden said...

meh nak tolong sapu air mata meh.hee
nak conteng2 pipi jugak!

cik sakdi said...

aleen, xpayah la nak sapu air mate aku. bek ko tolong aku wat esaiment. ghehe

muhamad hanif said...

waaaahhh!!..


*bz* gila kau..?

ZORA said...

sibuk bebenor dy...:)

cik sakdi said...

weh hanif. ko xtau ke aku ni lg bz dari DO?? haha

cik sakdi said...

zora,, heh nant kite xbz selalu la muncul. haha

[sutera kasih] said...

best sgt kalo dpt join expo2 camtu kan..timba pengalaman :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...