Friday, July 29, 2011

Sebab Assignment siap lambat.

.HAI HAI.



selamat berhujung minggu..
tapi hujung minggu aku akan bersesak dengan assignment.
hari ni aku nak share serba sedikit kenape la assignment Local Government aku xsiap2 dari tadi
dah 4 jam aku terpacak depan laptop, tapi kerja aku tergendala wat seketika!



selain daripada tangan aku gatal bukak facebook n godeh2 blog orang,
BOYFRIEND baru aku ni suke kacau kacau aku.
suke sangat nak meleset2 ngan aku.
suke nak manje2 ngan aku.




aku yang baik hati ni pon layankan ajelah kerenah pakwe baru aku ni
nak dimarah, hati dah sayang.
nak dipukul, dituduh queen control.
yelah nanti dia xsuke aku susah plak. 
dah la duduk serumah lak tu!




JENG JENG..
ni lah pakwe baru aku.
comel x??
V(^______^)V





hei ape tengok2? 


dia dok bantai tido lak.



name mamat ni Momo aka Janggut
dia ni kucing Killa yang dibawa ke umah sewa kitorang.
punyelah manje sampaikan makan pon nak berteman.
eeeee... tu la yang aku suke
aku suke aku suke!!!!
aku suke kucing yang manje2 mcm tu.
manje, gedik.. ah jatuh cinte betullah!

OK la.
si Janggut tu pon dah beralih dan membute sebelah laptop aku.
so aku nak sambung wat assignment.
kepade korang.
sayangi kucing anda.
mereka boleh kurangkan tahap keSTRESSan korang.

BUBYE. :)

p/s: ape tindakkan korang kalu kucing korang wat mcm ni??? 

33 comments:

Wanie said...

hai momo..comel la macam girlfriend die jugak..:P

momo ni tak nakal eh?
pndai buang air dekat bilik air?

wanie kalau kucing datang dekat terus lari kot..huhu

cik sakdi said...

wanie.dia berak kat pasir la, dia pandai masuk sangkar kalu dia nak berak. hehe

cemomoi said...

pakwe sorang ni memang sedap gulung dalam selimut ni

cik sakdi said...

haha bro moi, memang pon, degil2 je sumbat dalam selimut bg dia xdapat kuar. hahaha

Aisyah Aina said...

yeah...ada kucing memang best...suka tengok dorang lari2 :D

aku rasa macam nak jadi kucing pulak..hahaha

cik sakdi said...

aina. kalu ko jadi kucing,aku peluk ko 5 jam non stop. nak jadi x?hahah

aien harun said...

sme la kucng kite..suke tdo ats laptop,kco wat kje..kucing awk sgt cumeeyyy..suke!

syrupmasin said...

wuahaha..aku pon ade bela kucing dok dekat rumah sewa..tp kucing org buang..ade nih dekat umah..terus bawak balek :D

cik sakdi said...

ain, semua kucing memang suke mcm tu agknye, hehe

cik sakdi said...

eh salleh, kau pon suke kucing mcm aku jugak eh,alololo baiknye kau. haha

bdk johor said...

hahaha..
apsal tak letak nama sin chan? momo tak best lar. dua kali panggil dah macam momok lar. hehehe

Far8 budak baik said...

itu bkan manje name nye..
itu kuicng gedikk..
hahahaha...
tu ar kalau buat kerja
sambil on9 mmg lah susah..
gigit hidung kau karang..
fokes lahh sikit..
cepuk karang..hahahahaha

Heidi Shafiq said...

comel gile kuceng ko.. :)

Cik Tetra said...

comelnye kucing tu...geram la tgk !!.. :D

cik sakdi said...

bdk johor, ala lek lee.. panggil je janggut,dia terus datang. kehkeh

farid,, bapak aku pon xlarang aku sambil online, dia baik xcepuk aku. hehe cute kan kucing tu mcm aku

cik sakdi said...

heidi, semua kucing kiut la, kalu berkurap pon layan je.


tetra, kalu da kiut tu, dia gedik sket., haha

Cikal ananda said...

kucing yang comel tuh,,..

M Fizan said...

cat lover.....i like ^_^

cucu umie said...

apa kate ko tak yah ah teman dia..ko teman aku pi makan sat..lagi bagus..hahhaha

mykhalis said...

geram betul kalau kucing duduk atas laptop..suka sangat dia tempat panas2

cik sakdi said...

ayie, teman kucing ngan teman orang lain weh. teman org xbest. hahah


bro khalis,, kucing memang suke mcm tu. tepi icebox pon dia sibuk. hehe

cucu umie said...

tang mana yer tak bis..best woo...ko tak percaye ea??? aishhh lagi2 teman aku..best tu..hahahahahaahahahah

sekamar rindu said...

salam....

comellllllllnyaaa pakwe diaa..

:))

cik sakdi said...

ayie, part xbest kalau kene bayar sendiri bill tu, tu rase xsyiok je. haha


SR, hehe perkenalkan pakwe baru saye,. janggut namenye.:)

Bigdaddyz said...

hebat momo....:)

Diyana said...

Homeii nya dia

akak suka kucing ek

salam ramadhan

muhamad hanif said...

alasan jehh !!!


hahahahaahahah

cik azeya said...

tu diaaa.


besaqqqq.


takot aku.
-_-

Ezay Hadry said...

kucing tu tak kacau pun..ni mesti sakdi kacau..haha

Qaseh dalia adelia said...

byknye bulu bf baru haha

nazira said...

Cutenyer pakwe awk 2..hu3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

pena said...

comel je nama.. hehe..

kucing = terapi untuk stress..

amna said...

comelne..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...