Saturday, August 20, 2011

Jom berhibur bersama NYAN CAT

HAI HAI.


apa perasaan korang kalau..
di hari minggu yang indah..
tetibe terpacak sebijik test.
ya... besok aku ade test Industrial Relation.
ade 3 chapter.. aku baru bace 1
T_____T


sekarang mood sangatlah stress
semalam aku ngan budak kelas gi berjimba bersama.
maka terlupa nak bace nota..

kini hanya tinggal beberapa jam..
aku mengambil keputusan untuk release tension  dengan 
coklat Picnic dan sebuah video yang kelaka.
korang ingat video nyan cat yang aku gunakan untuk buli adik aku??
kini ade versi hindustan.


SEMOGA TERHIBUR :)







p/s: Doakan aku smoga berjaya menghentam test IR sok. ^__^

14 comments:

Wanie said...

huhu..p la study okey..banyak lagi tu nak kena bace..selamat menggoreng buku/nota tu..:D

Shamsuddin Amin said...

la...
ksiannye cik sakdi ni...

ape2 pun... gud lak... ^^

cucu umie said...

study dok jgn mengadap lappy plak.. all the best untuk esok.grety dpt jawab dgn baik nyer...

Mrs.Yie said...

ish,,cik sakdi jangan stress2 tau..gud luck ye.. :)

muhamad hanif said...

apa ni, apa ni.


g stdy lah gemok !!


wakakakakakaka !

ILA HonEyBuNNy said...

aloo ciannya dia...

good luck...;-)hehehhe

mykhalis said...

tak habis lagi lagu nie? wahahha..versi tamilla pulak

syrupmasin said...

IR je pon..haha :D

aiman fanboy k-pop said...

cepattttttt...p ganyang nota kuat2 kak...hahak!

cemomoi said...

kena kemas rumah sebab dah nak raya...

Art Blogger said...

Good luck je lah,.

Anati Soki said...

goodluck kamu!!!!! do ur best!!

ZORA said...

tak dapat tgk la vid ni..line lmbap la....

Aisyah Aina said...

nyan nyan nyan nyan nyan nyan..

hensem laki dalam vid tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...