Wednesday, August 10, 2011

Video yang Terleka.

HAI HAI..

dah selamat berbuke..
amik kau 4 cawan soya aku tibai.
bersama nasik dan kari ayam yang hampir hangus. 
ni semua gara gara aku leka tengok youtube kat bawah ni.



xtau la korang pernah tengok ke x video comel ni.
aku saje je nak share coz pada aku video ni kelaka n comel
aku siap LIKE vidoe ni kat YouTube :D


tapi video ni memang memerlukan kesabaran
kene tunggu ending dia baru syiok!!
kalau xbest xkan la sampai viewer 30Juta beb
kalah VC Justin Bibir..



OK la.
sape2 yang gi sembahyang tarawih tu,
jalan baik baik k.
jatuh bangun sendiri.
jangan bangun lambat lambat.


BUBYE :)
nah gambar wat kenagan. HAHA


26 comments:

alif haris said...

hampagas betul .. aku tunggu puye tunggu ending abes cmtu je .. ahhahahahaha :D

cik sakdi said...

ala alif,,kan ke comel kucing tu lari2. HAHAHA

aiman fanboy k-pop said...

haahaaa....video gempak...grrrr!!justin bieber??dont like him....lbih suka kpop!heehee...

cik sakdi said...

adeh aiman ni. justin bibir kan comel. hahaa

Wanie said...

huhhuhuhu..sabo je la..tikam gak kucing ni kang..hahaha

cik sakdi said...

kak wani, ape salahnye bagi dia gembire n rase famous kejap. haha

~~Ticer Wann~~ said...

kuikuikui.... lagu dia comel

syrupmasin said...

haha..sebab video nih aku buat convert jd tone mesej aku sem lepas..sume pakai maki :D

cik sakdi said...

ticer, lagu dia kalu bukak kuat2 rase leh putus nyawa ni. walaupon kiut. haha

cik sakdi said...

salleh, kau dok bantai gune lagu ni watpe?aku pon rase nak maki kalu hari2 dengar, wahahah

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

adib syazwan said...

hehe, 30 juta?byk tu, anyway, memang comey! sggup tggu tw smpy abis walaupun buffering sgt slow, huhu

cik sakdi said...

adib, sorry la.cian menunggu video ni. pergh rase serbe salah siot. huhu

pena said...

haha.. adeh.. ending dia macam tu je.. rugi x baca komen dulu.. hehe.. tapi, kecomelan kucing tu x dapat dipertikai..

cik sakdi said...

pena, berjaya buang masa 3 minit, hihi tp cat tu memang kiut walaupon dia lari2 je. haha

L said...

ibadah sunat vs menda haram...
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

mykhalis said...

hahha..lagu ginipun layan?ahaks

cucu umie said...

haha..aku xdpt tgok lh sakdi..aishhh apcal lh internet lo dkt rumah ak nie..gaga

cemomoi said...

heee resepi baru ke 'ayam masak hangus'?

Nurnajwa said...

Ahahaha, sabar jela dgn kucing ni :D

adan said...

wei...!!! bagi balik 3:37minit aku..! hampeh punya video.. ahahahaha... punyalah aku play sampai habis last2 hampeh gak.. aku terkena wei..! ahahaha

Aisyah Aina said...

best gila video tu..bhahahaha..

takpe2...nasib baik aku masih boleh sabar..

alif haris said...

hahahahha comel memang comel ..
aku fed up dgr lagu die tu :D
hahahaha

NICK IRFAN said...

video ape plak ni? nk try tgk jgk nnt skrg intenet slow plak

Wuming said...

Ha..ha..ha.. pernah layan dah dulu...

cik sakdi said...

bro khalis, lagu dia annoying sket, tapi wat alarm bagus ni, haha

ayie, internet lmbat la pulak, xpayah tengok la, nnt marah. haha


bro momoi, hangus2 pon habis tau. kehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...