Friday, November 11, 2011

TEKA TEKI.

HAI HAI..


korang sihat??
ehem..hari ni aku nak share teka teki kat korang..
hobi aku selain main kucing adalah main teka teki..
tak kisah la berapa bodohnye teka teki tersebut..
aku tetap layan..
aku dapat idea nak bagi teka teki ni sebab kawan aku 80% gagal memerah otak jawab teka teki aku.
semuanya lebih expert jawab soalan exam dari jawab teka teki..
so aku pon nak tengok la korang ni hebat ke x nak jawab kan..


sebelum aku menyampaikan satu teka teki..
aku nak ngucapkan jutaan maaf sambil wat muke kiut kat korang.
aku xsempat nak online sebab minggu ni aku keje malam.
hari ni pon aku masuk kerja 11 malam dan akan pulang ke rumah tercinta kul 7 pagi..
lepas masak n kemas apa yang patut...
aku lebih suka menidurkan diri dengan senyuman..


selesai sudah sesi meminta maaf..
kini aku nak bagi satu teka teki 
suka suka je...
tak ada hadiah..
aku pon sengkek.. nak bagi orang hadiah pulak.
hehehe...
soalannya berbunyikkkkk....


drrrrrrrrrrr(bunyik drum....)




DALAM BANYAK2 BINATANG...BINATANG APA YANG PALINGPEMALAS DI DUNIA???





so kalau korang hebat leh la tinggalkan jawapan bersama sebabnya kat ruangan komen.
next entry akan aku bagi jawapannya n umumkan sapa yang jawab dengan jawapan yang betul n terpantas.
sambil2 tu akan aku menyemak ke blog korang.


Ok kawan..aku nak kene siap2 nak gi kerja..
nak tepek bedak jonsen baby sikit...
pancit perfume sikit...
dan bekerja dengan gembira.


Selamat Hujung Minggu. :)

24 comments:

emy|farid said...

pling pemalas? erm bukan yg asyik tdo tu ke? apa ntah nama dia, yg tdo ats pkok tu...... koala ke?

adwafarahin said...

slmt bekerja yAW!!!

YOUsoF said...

Aku tak pasti malam tadi aku tidur dengan senyuman manis atau senyuman sinis.. ;D



DALAM BANYAK2 BINATANG...BINATANG APA YANG PALING PEMALAS DI DUNIA???

Sudah tentulah kelawar. Sebab tidur ketika binatang lain mencari makan dan dia sibuk mencari makan dan berbuat bising ketika binatang lain nak menidurkan diri dengan senyuman.

KhaiRin said...

rs nyer xde haiwan yg pemalas.sbb yg nama manusia je ada sikap pemalas hehhehhe
panjang nyer jwapn

Cik tikah said...

bear eh?

ABU said...

macam mana nak tidur degn senyum? hahaha

binatang paling pemalas?
apa ya..emmmmm... beruang kot..sbb tu dia gemok! ops!!

Juliet_iRa~" said...

haha..mls nak jwb teka teki tu blh??

beruang?sbb bdn dia besar..haha

hafrawiey ozakawa said...

1st commentor here...like to read ur entry.....

p/s:done follow here..follow back

ABU said...

mana jawapannn..:P

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

jawabnya manusia!! haha

Syuxer said...

doremon..hahahah dia paling pemalas..tak caya tanya nobita heheh..;p..

Prince Halilintar said...

prince dah taw teka teki ni..hahaha

jwpn die singa jantan kan..sbb die malas nk cukur misai dan jambang die tu sampai penuh kat muka die..haha;p

ZORA said...

ular kot..hahaha
tak pon koala..:P

ZORA said...

ular kot..hahaha
tak pon koala..:P

Juliet_iRa~" said...

kak, keja mlm tp smpt bw kt blog sy ek..haha..

thankss kak..:D

Juliet_iRa~" said...

eh kak plak..huu..
sorry dear..

nk taip dik td..isk2..nyanyuk da.hahaha

Aisyah Aina said...

singa kot sebab malas cukur janggut..haha

entah le...aku bukan pandai jawab soalan-2 cenggini...soalan exam tu memang expert :D

Mehmed - said...

koala..sebab dia binatang..Ahaks! aku belasah je..

Munnafendy said...

panda.....ular....ermmmm....ntah! =P

aleen aiden said...

eyyy bukan aku dah komen ke entry nih..aku rase mcm da bace je.hu3

cemomoi said...

ada ke binatang pemalas... sudin (ali baba bujang lapok) kata "unta padang pasir pon tak maalas macam kamu..."

Cik tikah said...

apa jawapnnya?

Wanie said...

selamat bekerje sakdiah :)

ak paling lemah bab2 teka teki ni..nanti ko bgtau jawapan je la eh..hehehe

Woofer Storm said...

singa..hehehe jgn marah..

follow sini^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...