Friday, November 11, 2011

TEKA TEKI.

HAI HAI..


korang sihat??
ehem..hari ni aku nak share teka teki kat korang..
hobi aku selain main kucing adalah main teka teki..
tak kisah la berapa bodohnye teka teki tersebut..
aku tetap layan..
aku dapat idea nak bagi teka teki ni sebab kawan aku 80% gagal memerah otak jawab teka teki aku.
semuanya lebih expert jawab soalan exam dari jawab teka teki..
so aku pon nak tengok la korang ni hebat ke x nak jawab kan..


sebelum aku menyampaikan satu teka teki..
aku nak ngucapkan jutaan maaf sambil wat muke kiut kat korang.
aku xsempat nak online sebab minggu ni aku keje malam.
hari ni pon aku masuk kerja 11 malam dan akan pulang ke rumah tercinta kul 7 pagi..
lepas masak n kemas apa yang patut...
aku lebih suka menidurkan diri dengan senyuman..


selesai sudah sesi meminta maaf..
kini aku nak bagi satu teka teki 
suka suka je...
tak ada hadiah..
aku pon sengkek.. nak bagi orang hadiah pulak.
hehehe...
soalannya berbunyikkkkk....


drrrrrrrrrrr(bunyik drum....)




DALAM BANYAK2 BINATANG...BINATANG APA YANG PALINGPEMALAS DI DUNIA???





so kalau korang hebat leh la tinggalkan jawapan bersama sebabnya kat ruangan komen.
next entry akan aku bagi jawapannya n umumkan sapa yang jawab dengan jawapan yang betul n terpantas.
sambil2 tu akan aku menyemak ke blog korang.


Ok kawan..aku nak kene siap2 nak gi kerja..
nak tepek bedak jonsen baby sikit...
pancit perfume sikit...
dan bekerja dengan gembira.


Selamat Hujung Minggu. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...