Sunday, February 19, 2012

TAK PAYAH TAHU.

HAI assalamualaikum.



Hari ni Dr.Love nak ceramah sikit...


dalam bercinta, tak semua benda kita patut tahu.
kalau kita tahu semua, mungkin kita sendiri akan terluka, sakit hati, dan mungkin rasa nak pijak2 tengkuk pasangan kita tu dengan boot koboi.


benda paling simple adalah korang tahu password facebook boyfriend sendiri.
tangan dok gatal2 bukak n check dia ada chat dengan pompuan lain ke tak.
last last terbaca pulak chat dia pada zaman dahulu kala-sebelum mula bercinta dengan korang-dia dok berchat dengan awek dia masa tu.
dan korang pon akan sedih sendiri walaupon korang tahu semua tu dah berakhir.
pastu mula la nak compare kenapa dia x layan korang mcm dia layan awek dia tu.
dan mula la nak wat muka..
nak merajuk,, carik pasal..


apa kata korang percaya kan sahaja boifren/awek korang tu.
Tak payah nak menyibuk tahu password fb dia segala
tak sakit hati & tak gadoh pasal benda remeh tu semua.



SAPE SETUJU?????


p/s : ni bukan pengalaman aku Okeh.. tol tak tipu. hehe

15 comments:

A retarded kitty said...

bahaya oh bagi password ni, bila dah clash nanti habislah

Hanih Borhan said...

Haha, pernah ada pengalaman dlm situasi macamni. Rasanya sejarah detail pasai dgn orang2 sebelum kita tak payah lah ambik pusing sangat, memang nanti sakit hati. Sakit hati yg tak ada guna & tak boleh nak dilegakan, sebab benda dah jadi kan, haha... So, lupakan kisah masa silam & usaha untuk jadikan masa depan lagi cantik...

Boleh macam tu? hahaha...

alif haris said...

ok sakdi dah jd doktor cinta skrg ye .. haha .. boleh jd private doct aku ?? haha

aleen aiden said...

saya setuju doktor! keh3

jahirah jay said...

nampak nau tipu bkn pengalaman dr.lurve.hahaha

syafiqakarim said...

kahkah.tp jujur nya
aku susah nak bg kepercayaan.haha
tp xde la sampai minta paswud bagai.
selagi title couple,jgn over nau nak
kongkong sini sana la kan..buat skt
diri je..hewhew

kiwi said...

hihi..ye ke bukan pengalaman sendiri..hikhik..kidding je la..tpi kdg2 mnusia ni dia jenis curious nak thu sush jgk T_T (^0^)

KhaiRin : anies said...

biasa la org pompuan dia kn suka benda remeh temeh ni..bla da skt ati tau plak nk mengamuk pd hal tu slh sendiri kn..

teha said...

kite share password dgn adik beradik jee :)

chemay said...

oh sentappnyaa oh sentappnyaa oh sentapppppppnyaaaaaaa.
hahahaha

semutsengal said...

eleh,

kalau ckp pengalaman sendiri kan senang.

ZORA said...

bek tak yah kapel..ag seng citer..:P

Fara E's said...

setuju , kalu betul percaya , wat lek je sudahlah , haha

Anif Abdullah| AA said...

setuju..tak perlu kut yg bab password tuh.bahana jawabnye..

semutsengal said...

........................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...