Saturday, November 16, 2013

Nombor telefon teksi paling best di Shah Alam.

Hai Hai Hai..


Dah setahun lebih aku tak update blog..
password pon aku kene hentam dalam 3 4 kali, baru betul..
hati tertanye tanye masih ada ke lagi kawan blog aku?
wujud lagi kah mereka??
bukak blog pon serba serbi baru. memang canggih betol :)


Takpe takpe.. itu akan diusahakan kemudian.
Hari ni hari banyak assignment..
bila banyak assignement baru aku terhegeh2 nak update blog.
Takpe.. memang macam tu.

Wahai penduduk shah alam..
terutamanya student UiTM Shah Alam..
sangatlah crucial untuk korang simpan nombor teksi untuk kecemasan.
maka aku si senior yang perihatin akan nasib kanak kanak UiTM..
aku hulurkan informasi yang sangat berguna.

Yela kalau korang ada motor ke, kereta ke maybe teksi macam tak penting dalam hidup korang.
untuk aku yang belum berharta ni, inilah caranya untuk aku ke mana mana.
nak beli tiket ke, pergi seksyen 17 ke, gi dangdut ke... takkan nak menumpang orang je kan?



0173766259 - Pakcik teksi yang super duper best! Murah giler & gunakan meter. Punctual dan berhemah. tak rugi hubungi Pakcik Azahri ni.. boleh booking guna SMS.

0123852748 - Pakcik kepada beberapa orang anak. Pakai meter tapi kadang2 busy sikit. So kene tepon awal awal. call je.. pakcik ni maybe tak tau bukak SMS.

0163826041 - Brader teksi yang berhemah jugak. tapi aku jarang naik dia.. sebab pakcik no 1 paling best.

0133972784 - Backup teksi.

0147219919 - Backup teksi.

Semoge info ni berguna. Bubye :)


Updated 2016: aku x sure sebenarnye org2 atas ni still bawak teksi ke x. maybe korg leh try sms dlu kot baru call. takpon pakai uber jela hahahha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...