Sunday, June 28, 2015

Nasi Arab best kat JB

Hai hai hai.
Selamat berpuasa.

Mungkin ada dikalangan korang yang sedang menciap ciap google tempat makan best dekat JB.
Aku pon bukan lah hobinye food hunting.
Kalau awal bulan boleh lah..*gaya kasim baba

Aku pulak ada peel pelik.
Kalau aku suka makan tempat tu, madang nak pergi sana je.
Asyik asyik tempat sama.

So hari ni aku nak share kat korang 1 tempat makan.
In case korang kuat menketedarah mcm aku,
Nasi arab yg portion banyak mmg sesuaiiii sangat.
Just imagine, hari tu aku ngan Paan order dalam dulang utk 2 orang makan.
Sampai ke subuh aku masih kenyang.
The power of Nasi Mandy.

Lokasi tempat makan ni adalah dekat Taman Perling
Berdekatan Masjid Taman Perling
Jalan Persiaran Perling
Seberang dengan Perling Mall
Kedainya dekat Medan Selera PnZ
Betul betul belakang Masjid Perling.

Dalam seminggu ni, dah dua kali aku datang.
Nasik banyak. Ayam pon sedap.
Sup pon sedap.
Semua sedap. Hahaha
Cuma semalam aku pergi weekend,
7.30 baru dapat nasik.
Agak kuciwa. Yela puasa lapar kott.
Tapi kitorang bedal gak.

Dia ada 4 jenis nasik
Yang aku ingat Nasi Mandy ngan Bukhari
Leh pilih ayam ke kambing
Harga Nasi Mandy Ayam (RM15), Nasi Mandy Kambing (RM18)
Aku asyik2 order nasi mandi sbb sedap.

Sebab dulu kakak aku pernah belanje kat Taman U,
nasi dia kering gler.
pastu sikit. Tak cukup tembolok aku! Haha

Ok kalau korang nak buat reservation,
Boleh call akak ni
011 1763 6620

*gambar aku share kemudian ye!

bye,

2 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

mohd azhar alias said...

Pergh. Ade lagi blog ni. Terbaik la cik suka suki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...