Saturday, November 16, 2013

Nombor telefon teksi paling best di Shah Alam.

Hai Hai Hai..


Dah setahun lebih aku tak update blog..
password pon aku kene hentam dalam 3 4 kali, baru betul..
hati tertanye tanye masih ada ke lagi kawan blog aku?
wujud lagi kah mereka??
bukak blog pon serba serbi baru. memang canggih betol :)


Takpe takpe.. itu akan diusahakan kemudian.
Hari ni hari banyak assignment..
bila banyak assignement baru aku terhegeh2 nak update blog.
Takpe.. memang macam tu.

Wahai penduduk shah alam..
terutamanya student UiTM Shah Alam..
sangatlah crucial untuk korang simpan nombor teksi untuk kecemasan.
maka aku si senior yang perihatin akan nasib kanak kanak UiTM..
aku hulurkan informasi yang sangat berguna.

Yela kalau korang ada motor ke, kereta ke maybe teksi macam tak penting dalam hidup korang.
untuk aku yang belum berharta ni, inilah caranya untuk aku ke mana mana.
nak beli tiket ke, pergi seksyen 17 ke, gi dangdut ke... takkan nak menumpang orang je kan?



0173766259 - Pakcik teksi yang super duper best! Murah giler & gunakan meter. Punctual dan berhemah. tak rugi hubungi Pakcik Azahri ni.. boleh booking guna SMS.

0123852748 - Pakcik kepada beberapa orang anak. Pakai meter tapi kadang2 busy sikit. So kene tepon awal awal. call je.. pakcik ni maybe tak tau bukak SMS.

0163826041 - Brader teksi yang berhemah jugak. tapi aku jarang naik dia.. sebab pakcik no 1 paling best.

0133972784 - Backup teksi.

0147219919 - Backup teksi.

Semoge info ni berguna. Bubye :)


Updated 2016: aku x sure sebenarnye org2 atas ni still bawak teksi ke x. maybe korg leh try sms dlu kot baru call. takpon pakai uber jela hahahha

28 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Apa khabar?

Anonymous said...

Cik Sakdi, million thanks! Listing teksi tu amatlah berguna.

Anonymous said...

Berguna sangat! Thanks (':

zuraida said...

akhirnyeee :D

Nurul Humaira Mohamad Nor said...

Thank youu.

Nurul Humaira Mohamad Nor said...

Thank youu.

Anonymous said...

Thank you sis....

Anonymous said...

Assalam admin,

no 0173766259 ni sebiji no aku kecuali 3 digit di belakang. aku punyer 529.

patutlah sejak beberapa bulan lepas asyik dapat call je.
"Hello ini pak cik teksi ke?..."
yang xboleh blah tengah malam orang tido pun dapat call.
"Hello ini pak cik teksi ke. boleh amik sy...".

aku baru 30thn diaorang panggil aku pak cik.. haha..

Pejalan awan said...

Saya sampai sini sebab list teksi tu... thanks

Anonymous said...

thank you very much.

Anonymous said...

Terima kasih.

Anonymous said...

thank you utk info ni. bergune sgt 😊

Sapick Ska said...

Tq bro

Anonymous said...

Boleh pkai lgi ke skrang ni??? Ke dh tukar no lain?

syazali said...

jazakillahu khair for the taxi numbers.... sgt berguna.

Anonymous said...

Salam,

Listing masih revelant lg x? esok nk pakai taxi urgent. xtry call lg..

tq

Anonymous said...

terima kasih saudari. post saudari sangat membantu saya yg lg 4 jam nk fly xde kenderaan nk ke airport
semoga saudari sentiasa dalam rahmat-Nya. dan dimurahkan rezeki. I Love YOu laaaa - zaty :)

Anonymous said...

No ni betul ker no teksi?

Anonymous said...

No ni betul ker no teksi?

Anonymous said...

No ni betul ker no teksi?

Anonymous said...

No ni betul ker no teksi?

Anonymous said...

No ni betul ker no teksi?

ell said...

hye.. sesiapa yang perlukan khidmat penghantaran dari uitm shah alam/puncak perdana ke subang/skypark boleh juga menggunakan perkhidmatan saya. ini merupakan alternative lain selain dari teksi dan dijamin murah berbanding teksi.untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di 012-2007854

PUYENRAZIKIN said...

Thank you very much. Pagi ni ade emergency case, i hv call semua list num taxi dalam phone, but tak tahu apa yg tak kena, semua tak angkat..
Then i try download myteksi but sampai skrg xlepas sbb data takde. Haha. Kereta sapu pun tak jalan pagi ni.
Last2 i google, and jumpa this blog. Dah call pakcik azhari, now tengah tunggu dia datang jemput. Alhamdulillah.
Nampak mcm biasa je update blog pasal ni, but bila kena dekat org yg memerlukan. Tak tahu lah berapa ribu pahala awak dapat. Thank you very much. Moga Allah lindung.

Zul Hafiz said...

Terima kasih...masih berfungi..berguna sgt disaat2 kecemasan

Anonymous said...

Boleh saya tahu no. 0133972784 tu pakcik din teksi ke?

Anonymous said...

Pak azhari ni yang terbaekk skali pernah saya naik dan berhemah sangattt... cer cuber

Anonymous said...

Hai nombor tel pakcik tu masih aktif ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...