Monday, January 31, 2011

tag dr incik Nick Irfan

HALLUUU semua...
aku ingin mengucapkan kepada incik NICK IRFAN coz mengeTAG aku
walaupon soalannya ciput..
aku xpduli! nak jawab gak!
ngehngeh!
(^_______^)

1) Bila korang suka tulis entry?
aku akan tulis entry bila aku free & kalau aku ada aktiviti ape2. kalau setakat aku dok umah xade benda nak citer,malas aku nak tulis. kalau aku boring mcm ne pon,aku akan pk ape2 tajuk atau pk ape aktiviti yang aku lom cter. tiada had masa untuk aku tulis entry. suke2 hati aku je.

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
aku rajin tengok blog yang best hari2 contohnya blog yang ade cter kelaka, benda2 pelik. tapi bergantung gak pade tahap kelajuan internet yang sejak azali lombab!

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
blogzack zukhairi -coz blog tu best
blog incik Nick-coz banyak benda pelik
blog incik Umar-coz banyak cter kelaka tahap pokok kelapa
blog pendekarPetai-coz dia suke merapu+kelaka
blog anati soki-coz dia sempoi
blog  bellon-coz dia suke mgamuk!

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
nick.ML ni sape?
 kalau xkenal.. wat muke sombong n jeling dia sedas! wakakakaka
kalau kenal.. wat muke gedik n terus bergosip
kalau dia ni artis.. aku tengok dia n terus blah
huahuah

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
ha ekau la yang ngah bace ni..
kekeheheh

nah amik sorang satu!

p/s:gambar goodies  2 sem lepas untuk presentation PAD170 dek nak ambik hati lecturer.

2 comments:

NICK IRFAN said...

thnkz sudi ambik tag sy ni!!

p/s=sy pun xthu sapa ML sy copy jer hehe

cik sakdi said...

same2 nick,, MJ tau la, maikel jekson. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...