Friday, August 19, 2011

Tiket BUS.

HAI HAI..


selamat tengah hari rakan rakan.
tak kira tua muda.
pada yang tengah sembur perfume nak gi semayang jumaat..
lagi elok pakai baju melayu sebab serius lelaki kelihatan sangat comel pakai baju melayu.
rase macam nak ajak kawen je, HAHA


sebagai seorang perantau yang excited balik ke desa untuk beraya
semestinya sem akhir ni aku telah membeli tiket balik ke JB dengan gembiranya..
entah ape mood aku dah beli tiket masa minggu pertama puasa.
kini aku selamat menggenggam tiket Bus KKKL. ;)


semalam agak kecoh bila kawan aku bgtau ada ura ura tiket bus balik jb dah habis.
jangan risau beb,
dah 2 tahun aku balik raya puasa, raya haji n raye cina..
xpernah pernah aku xdapat tiket.
paling koman pon dapat bus buruk n duduk kat seat belakang sekali.
giler kuat bunyi enjin.
tapi kira ok laa...



cuma masalah yang selalu timbul
bila kita beli lambat  tiket untuk kembali merantau.
selalunye semua mahluk2 akan balik ke lubuk emas diorang pada hari ahad.
masa tu kat bustand dah macam2 bau ada. haha



kahkah.


OK la BUBYE.

17 comments:

Umi Asura Sanusi said...

balik kampong..oOOoo balik kampung..lalala

Prince Halilintar said...

amboi xsabarnya nak balik kg...habiskan stdy dulu baru pikir psl kawin cik sakdi...hehe

opps.lupe lak..nk kad raya dari prince kan..cpt bg alamat rumah kat emel prince yg ni: yim_my47@yahoo.com

sempat lagi prince nak pos kan..

Anif Abdullah| AA said...

fuhh, baru teringat nak beli tiket bas hari ni.. enjit kuat?tutup la tinge..hahak..

cik sakdi said...

umi,, da nak balik dah kee. hoho





prince. eh leh ke?ok ok. nnt kte bg :D

cik sakdi said...

AA,, gile pe nak tutup tlinge 3 jam.wakakak

pena said...

kalau beli awal2x lagi senang kan.. hehe..

cemomoi said...

sesekali buat lawak, braya le di perantauan

alif haris said...

o0oh comel eh pakai baju melayu :D
jom kawen ..

Wanie said...

selamat pulang ke tanah air ye <-- dah macam dok oversea ye..hehe

syrupmasin said...

doe bao tuh elok utk minda :D

Mr.Thinker@Ali said...

pastikan ianya penuh dramatik. so, baliklah pada pagi raya. pasti ramai yg menyambut kepulangan. hahaha. da pernah try? :D

tiket byk, bus jaa terhad.

muhamad hanif said...

takpa,

takda bas, kau jalan kaki je lah.


Boleh kuruskan badan yang dah..Errr,

takda papelah.!!

ILA HonEyBuNNy said...

aaah kan..kalau beli lewat..bus pun buruk ja...pernah naik bus sekolah dlu balik kg..geram tol..hehe..

yehahh..balik kg..ehheh

cik sakdi said...

pena. hati senang je kalau tiket dah ade kannnn...



bro momoi, lawak tu xleh dterima la. sangat melukakakn hati. hahha

cik sakdi said...

hahah alep mane buktinye pakai? meh nak tengok sikit baru kawen. kehkeh




kak wanie. yela dalam flight 3 jam ooo.wahahahha




salleh, bau tu leh jadi buasir kau tau?haha

adan said...

ahahaha... part macam2 bau tu memang tak ley tahan la.

Aisyah Aina said...

naik kapal tebang baru ok :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...