Monday, August 22, 2011

Raya dan Final.

HAI HAI..


seperti sedia maklum..
aku akan bermula cuti hari sabtu.
cuti raya..
dalam bus mesti tersenyum senyum.
sambil dengar lagu raya..
mau meleleh hingus ooo.


kawan kawan banyak yang membebel.
raya tahun ni x best sebab dah nak exam.
UiTM akan mula final exam dalam pertengahan September.
Alah.. macam la korang stady masa raya!
aku sanggup potong jari la weh kalu korang bukak buku kat rumah..


jadual exam.

pada aku..
tak payah la nak emo sangat.
jangan nak rosakkan mood raya diri sendiri.
lebih elok menikmati saat saat raya bersama keluarga sepenuhnya.
eloklah kumpul duit raya selagi ada yang nak memberi.



Oh.. 
handfone tetibe berbunyi menandakan ada msg.
bukan msg dari Zeti..
tapi dari Yati.. kak ngah aku.

Sakdiah, balik JB bila?
Sabtu ni ada wild party,
nak join tak? kira macam party buih la. haha



knape? tak percaya aku join wild party?
kahkah.

slamat berbuke!

BUBYE :)


27 comments:

muhamad hanif said...

weeewiitt,

kemsalam yati yaa!!


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

cik sakdi said...

weh anep. yati tu dah ade anak. kau nak?? dushhhh!!!!hahahah

syrupmasin said...

haha..aku punye sem lepas lagi pack doe..masakk :D

cik sakdi said...

salleh,aku tau.. pagi DA petang FA kan? kan leh wat bantahan.yang korang xwat nape.. cian2 huhu

syrupmasin said...

dah buat lah..uitm ta bg..sedeh..naseb lah result oke..kalu ta aku berak dlm seluar non stop :D

cik sakdi said...

la yeke uitm xbg. senior aku ckp,, diorang lak xtau leh wat bantahan. xpe,balik cuti cepat. haha

Syuxer said...

hati2 balik kampung tuh hehe...memang x best ar kena study time mood nak beraya kan hehe..

hahah parti buih..meh syuk simbah dengan air sabun satu lori heheh..;p

cik sakdi said...

syuk. aiseh balik kg memang hati2 takot driver bus je yang xhati2. huhu

bdk johor said...

ooo.. dah nak balik hari sabtu nanti ek.
abis lar.. wa tunggu lu kat sempadan johor nanti. wa tak sabar nak bako mercun kat lu ni.
hahaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

wild party . wow ! hahaa :)

Shamsuddin Amin said...

raya2 juga,...
exam jgn lupa... haha

kcian korg kene beraya ngan buku... LoL

Khairil said...

wild party?...haha..buka posa makan fries saje?...hehe

Freaky said...

makan adalah sesuatu yang paling best di hari raya :D

ILA HonEyBuNNy said...

good luck raya nanti...eh silap...exam nanti...hehe..

banyaknya kentang..mai sikit...ehheheh

Wanie said...

kesiannnnnnnn..
raya ni free je, xde gangguan ngan exam.jeles tak? :P

ZORA said...

selamat utm tak mcm ni..hahaha

Prince Halilintar said...

padat jgk jadual tu..gud luck la nnt eh..

'wild party' la sangat kan....hahaha

mykhalis said...

mesti ada kenduri ni..sajejekan sebut bubble party.. join kang

Qaseh dalia adelia said...

hehe mmg takkan study punye lah ..

cucu umie said...

hehe..xstusy lh tu...huahaua btw, jom pi shopping..aku bru shopping bju..hahaha

amna said...

wildparty? huhuhuhu..
cmbest ja :)

Art Blogger said...

met raya jhe Cik,.
maaf lahir batin yew,.

alif haris said...

untunglar 6 subjek je :)
aku punye gila gaban .. =,=

adib syazwan said...

haha!study time raya adalah mengarut!!!

aleen aiden said...

gile ah!aku baru nak masuk kls kau da nak final exam.mcm hape punye laju!hu3

budakijaupendek said...

wild ke noty party ??
haha

Aisyah Aina said...

final je kot..rileks..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...