Tuesday, July 19, 2011

Game Zombie Drop

HAI hai :)

skarang ni kan aku ngah bergembire menjalani hari2 sebagai student yang sedang bercuti
bosan mengadap facebook dan mencari aktiviti lain selain main2 dengan kucing,
aku pon mengexplore ape2 benda yang aku leh wat untuk isi mase lapang

hari ni aku install game Zombie Drop dari application Google Chrome.
aku xpernah main game ni kat mane2
al maklumlah orang xade ipon atau blekberi. hehe

kepada yang dah tau, buat2 lah xtau n layankan je ape aku nak cter.
game ni cute ooo..
zombie dia gemok sket n korang kene letopkan kotak atau tayar2 yang ade utk wat zombie tu berdiri kat atas  besi bervoltan tinggi.
kalu zombie gemuk tu dah berdiri, leh la tekan suiz utk bg zombie tu kene karen.
kehkeh mampos zombie tu hangus n kojol ditempat kejadian.
terpekik terlolong dia. puas hati aku.
HAHAHA *gelak kejam

tu dia zombie gemuk
ok, kepade sape yang nak cube menginstall,
leh klik kat link ni.

leh je korang bayangkan korang ngah karenkan orang yang korang benci. hehe

BuBye. :)

24 comments:

cucu umie said...

grrrrrrrrrr..xsuka ah game zombie nie..ayie main yg biase pon sampai level tu dh give up..haha nampak sgt tak penybr..gagaga

cik sakdi said...

ayie, kalau bab game, kite sangat penyabar, tp reality nye macam kurengggg je. haha

aiman fanboy k-pop said...

hahahaha..layan game jugak...aiman layan game angry bird jew........

syrupmasin said...

ohh student lagi ke kau..haha..cuti ape eh?? haha

cik sakdi said...

nono aiman angry bird da bosan lah! hehe

cik sakdi said...

salleh, aku tau la ko penganggur. hahaha erm cuti midsem la,sminggu yeeehhhaaaa

muhamad hanif said...

bunyi macam tak puas hati je ? Kaern-karen pulak.

AHHAHAHAHAHAHA

cik sakdi said...

anep,, saje je,aku ni baik orangnye xade niat nak karen2 kan orang. haha

Mehmed - said...

dah lama gila aku tak main game. gajet pun murah. Ahaks!

mykhalis said...

berjiwa ganas rupanya cik sakdi ni..cis cis..

cik sakdi said...

mehmed. ah xcaye la. mst hp cikai pon ade game snake ape? hahah

cik sakdi said...

ala bro khalis, biase la tu kalau rase2 menyampah kat someone, karenkan je dia, baru puas hati. :)

aleen aiden said...

zombie vs plant kaw dah main?kah3

cik sakdi said...

aleen, plant vs zombie tu makanan ruji aku,dah terlalu hebat da. hahaha

Wanie said...

tudia, dah level 29 tu..

Qaseh dalia adelia said...

macam best ..nak donlod r

cik sakdi said...

wanie,dah level 90 dah, da khatam da, haha

cik sakdi said...

qaseh,syiok ooo, senang je game dia. donlod la, heheheh

Prince Halilintar said...

jangan bayangkan prince pulak zombie tu cik sakdi taw..hahahaha

cik sakdi said...

haha prince mane ade, prince terkecuali, :)

Aisyah Aina said...

hebatnya kau....aku main bukan main susah lagi....give up dah....

alif haris said...

eh alif pn baru tawu game ni .. hehe biasa lah orag xde iphone or blackberry.. huhu

nk download gak ah :D hehe

cik sakdi said...

adeh aina, senang kacang je kowt,celah gigi taring aku je. hahaha

cik sakdi said...

alif, biase la tu, mane ade blekberi n ipon,, nasib baik ade lapptop ngan broadband. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...